Bio

(Web)redactie, communicatie en tekstschrijven

Sinds 1988 kom ik in Rotterdam, de mooiste en meest dynamische stad van Nederland. Eerst voor studie, later voor werk. Van Rotterdam heb ik leren houden, van de architectuur, de gezelligheid, maar vooral ook de mensen.

Divers vrijwilligerswerk

Nadat de studies Econometrie en Rechten aan de Erasmus universiteit niet waren gelukt, was het bezinnen op wat ik wilde: naast een bijbaantje begon ik met vrijwilligerswerk op een basisschool in Rotterdam Zuid en bij Arbeidsbemiddeling (opzetten van een sociale kaart). Dit legde de basis voor administratief werk wat ik lange tijd heb verricht.

Bureaumedewerker

Eerst bij Basisberaad Rijnmond, waar ik een secretariële functie kreeg aangebonden in 1997 . Basisberaad is een belangenbehartiger voor mensen met psychische / psychiatrische problematiek in Rijnmond. Vrij snel al werd dat uitgebreid met het beheer van de website in vernieuwing en ICT: van losse PC’s naar netwerk. Voor zowel taal als techniek heb ik belangstelling en talent.

Redactie

Eind 2002 bracht Basisberaad haar eerste tijdschrift uit: Denkraam. Binnen een jaar had ik mijn eerste artikel geschreven en al vrij snel kwam de vraag of ik de redactie wilde versterken. Hier heb ik dan ook verschillende cursussen gedaan, onder andere journalistiek schrijven, Adobe Photoshop en InDesign.

 

 

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
RSS
Volg me via e-mail